Coaching

Als lifestylecoach begeleid ik je vanuit een methode die is gebaseerd op vier verschillende pijlers: mindset, voeding, beweging en ontspanning. We zoeken samen naar een balans tussen deze vier factoren, zodat jij je optimale zelf kunt zijn en klaar bent voor nieuwe, vooruitstrevende stappen in je leven.

Binnen in de praktijk van Voeding en de rest in Monster

Intakeconsult

In dit consult neemt ik het huidige eetpatroon met je door. 
Na een meting van gewicht en lengte bepalen we de BMI waarvan ik met deze informatie een gewichtsanalyse en een weekmenu opstel.

Het intakeconsult duurt 60 minuten.

De wachtkamer van Voeding en de rest in Monster

Vervolgconsult

Tijdens de vervolgconsulten nemen we samen wekelijks het verloop door en zorg ik voor een persoonlijk weekmenu. Ik maak gebruikt van de alledaagse producten zoals brood, crackers, zuivel, vlees, vis, fruit en vooral heel veel groenten. Ik neem je mee om tijdens dit proces om met verschillende situaties om te gaan waarbij verleidingen een rol spelen zoals vakantie, feestjes en tijdens weekenden.

De vervolgconsulten duren 30 minuten waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. 

Een icoon van een hoofd dat staat voor mindset

Mindset

De mindset vormt ons startpunt. Vanuit hier bestuderen we jouw manier van denken, doen en handelen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Een icoon van een appel dat staat voor voeding

Voeding

Voeding werkt als een medicijn voor het lichaam. Je voelt je stukken beter als je eet wat bij je past. We kijken samen wat bij jouw behoeftes past en hoe je dit toe kan passen in je lifestyle.

Een icoon dat staat voor beweging

Beweging

Om je balans te behouden moet je blijven bewegen, het is net als fietsen. Als je de balans niet in beweging houdt, val je om. Blijven doortrappen dus!

Een icoon van een lotushouding dat staat voor ontspanning

Ontspanning

Ontspanning geeft je de balans in je levensstroom. Ontspanning is van belang voor een evenwicht tussen het drukke alledaagse leven en je geestelijke gezondheid.

Denk je dat mijn coaching bij je past?

Ik bied je mijn coaching in de vorm van een online cursus of een 1-op-1-sessie. Het is aan jou, we kiezen de methode die bij jou past! Ik bied je mijn vorm van coaching ook online aan in groepsvorm. Heb je hier interesse in, neem dan contact op.

Een bureau met een laptop, een lamp, notitieblokken en meer

Online coaching

  • 1 x per week een Q&A-sessie op Facebook
  • Een planner
  • Eetdagboek
  • Receptenboekjes voor 3 weken

Deze online workshop heb je altijd bij de hand. Je kunt erop terugvallen wanneer je maar wilt. Je kunt even stoppen als het niet uitkomt en doorgaan wanneer je er weer klaar voor bent. Tevens ben je lid van een groeiende community op Facebook waarbij je je vragen kunt delen en ik 1 x per week al je vragen beantwoord. Je betaalt hier niets extra’s voor.

Investering in jezelf: 499 euro

Een motiverende tekst op een bord met een plantje ernaast

1-op-1-coaching

Een intakegesprek (via Zoom of live) en 1 keer een concreet gesprek waarbij we alles op een rijtje zetten op het gebied van lifestyle, eetpatronen, beweging en mindset.

  • Een planner
  • Eetdagboek
  • Receptenboekjes voor 3 weken

Ook bij dit pakket mag je lid worden van een groeiende community op Facebook waarbij je je vragen kunt delen en ik 1 x per week al je vragen beantwoord. Je betaald hier niks extra’s voor.

Investering in jezelf: 250,-